Kan i hjælpe mig med navnet på disse 3 planter…

image

image

image

…er den blå en lupin? Og er den så ikke sent på den? (eller meget tidlig).

De er alle selvsået…håber i kan hjælpe med navne?

2 meninger om “Kan i hjælpe mig med navnet på disse 3 planter…”

  1. Den gule på det første billed er en natlys. Den pink er en moskus katost. Den blå er rigtignok en lupin der tager sig en sen blomstring. De tidlige stauder kan klippes ned lige efter blomstring og så kommer der en flot ny bladmasse og ofte også endnu en blomstring sent på sæsonen.

    1. Tusind tak for hjælpen Berit…jeg vil glæde mig til næste gang jeg bliver spurgt til de store pink blomster i min indkørsel…og jeg med overbevisning i stemmen siger: jo…se det er min Moskus Katost. Om jeg bagefter spørger: kender du da ik’ den? tror jeg nu ikke 🙂
      Tusind tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et lille regnestykke for at undgå spam: *