Hjælp mig væk…

Jeg er et lille Araucaria træ fra Australien med bløde grene og nåle…jeg gider ikke bo sammen med palmetossen længere, så jeg søger nyt hjem.

Jeg er ikke fuldstændig hårdfør…så jeg vil gerne ind om vinteren. Jeg kan også sagtens stå inde hele året…bare der er lidt lys og jeg får et par kopper vand om ugen, gror jeg gerne – og laver ellers ingen ballade.

Palmetossen har sagt at jeg kan tage krukken med når jeg rejser.

Han kunne godt tænke sig en eller anden plante, staude eller sån noget i bytte…(bare noget du kan undvære)

Håber der er nogle der vil hjælpe mig væk fra dette palme helvede.

image
Araucaria træ fra Australien med bløde grene og nåle.
image
et ca. 80 cm. høj Araucaria træ fra Australien + krukke søger nyt hjem.

4 meninger om “Hjælp mig væk…”

 1. Virkelig flot hjemmeside du har! Det er jo en service at få inspiration på den måde til sin have gennem alle dine indlæg. Kan dog desværre heller ikke have det australske træ boende pga. pladsmangel. Men hils det alligevel 🙂

 2. Desværre jeg har ikke plads, selvom du er noget så fin. I øvrigt skulle du have lyst til at anskaffe dig en 2,5 m høj T. Fortunei til kun 1000 kr så kan jeg anbefale Eurogarden i Tranbjerg ved Århus, uh jeg ville selv gerne have købt, men har ikke lyst til at plante den ud i haven når vi kun bor til leje….

  1. Hej Henrik, du skulle da overveje palmen alligevel.
   Plant den ud i en 60 el. 90 l. murerbalje med huller i bunden og beklæd baljen med ukrudtsdug indvendig, så rødderne ikke stikker af. Grav baljen ned i jordhøjde. Så er det let at grave den op hvis du skal flytte.
   PS. Sku hilse fra det Australske træ og sige at det er meget skuffet over det ikke må bo hos dig.

   Go weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et lille regnestykke for at undgå spam: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.