Billeder fra min haves opdatering på facebook igår…

Vil du være venner med min have…eller bare kigge med, kan du tjekke havens facebook side på http://www.facebook.com/iminhave – min have vil elske dig for venskabet og lover at uploade gode billeder, inspiration og idéer fra min og andres haver 🙂

Her er lidt billeder fra haven igår:

PS: Plantekassen er et enkelt gør det selv projekt…her er det en transport kasse med Pastis de marseille malet på siden. Kassen er lavet af trykimp. brædder og der er boret drænhuller i bunden.

4 svar til “Billeder fra min haves opdatering på facebook igår…”

  1. Er helt fascineret af din kasse idee. Så simpelt men vidunderligt. Love it. Tak for den gode inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *