Stien til junglehaven

Velkommen til vores lille eksotiske have i Nordjylland

Vores lille eksotiske have ligger i Nordjylland. Her har jeg eksperimenteret med dyrkning af palmer og andre eksotiske planter i mere end 20 år, hvilket haven også bærer meget præg af.

Målet har fra starten været at skabe en eksotisk feriestemning i alle havens små rum…så man kan gå på opdagelse i haven og blive lidt væk.

Når der er tid, deler jeg erfaringer og idéer til den eksotiske havestil på siden her og på instagram.com/iminhave. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at skrive til mig i kommentarfeltet herunder.

Vores lille “junglehus” ligge midt på den ca. 970 kvm. store/lille grund, mellem gamle træer og palmer. Haven er har en lille strand, en mini jungle og en stor sydlandsk inspireret terrasse.

Haven ligger ca. 15 km. fra vestkysten, hvilket giver en række klimatiske fordele. Vi har næsten kystklima, hvilket betyder at det ikke er her der bliver koldest i Danmark om vinteren. Men at der alligevel er 15 km. i fugleflugt til kysten, betyder også at vi er på fornuftig afstand af den salte vestenvind…og når man vil skabe en eksotisk have, sætter man virkelig pris på disse klimatiske fordele.

Vores have er lidt hemmelig, og vi holder ikke åben have. Der er dog skrevet artikler om den i flere danske aviser, et par havemagasiner og senest i Haveselskabets magasin “Haven”. Det er også blevet til et par foredrag om hvordan man skaber eksotisk stemning i haven.

Jeg håber du finder inspiration på siden, til at skabe dit eget eksotiske hjørne i haven, på din altan eller måske indendørs…rigtig go’ fornøjelse!

De bedste hilsner fra den eksotiske have i Nordjylland

PS: Husk at “haven er en legeplads”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *