Blandet lakrids, fra de sidste par dage

Lidt om trolde, rød banan, flot himmel, muldvarp der stadig arbejder samt nye skud fra en Pseudosasa Japonica…

Fik plantet en lille Chamaedorea elegans palme, som jeg før har haft held med på en overdækket terrasse om sommeren (tåler overhovedet ikke frost og direkte sol)…resten af tiden tilbringer den inde i skyggen (vand og gød rigeligt). Det er ikke nogen speciel palme, men jeg kan li’ den.

Så fik jeg omplantet en lille yucca thompsoniana, som jeg har sået fra frø. Nogle er plantet ud, og skal til at klare sig selv i den danske vinter.

Thompsoniana er ret hårdfør når det kommer til frost, men som de fleste andre yuccaer er den ikke go til for meget nedbør…så dæk den om vinteren og dræn godt hvis du vil eksperimenter med yucca.

Ellers er der kun at melde at der stadig er en der graver i min have (nedefra), at abernes skræk har det rigtig godt i år (har heller ikke set skyggen af aber), at mine yucca filamentosa stortrives, vores troldehassel har masser af nye skud og stortrives gør den forholdsvis nye Pseudosasa Japonica Bambus…ser ud til den stadig skyder.

Derudover var der lige et billede af bananbladet fra en af bananplanterne der er på vinterferie i stuen…den røde banan er så smuk. Der samme var himlen i forgårs…derfor dette billede.

Og så til billederne:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *