Dronningen skyder…

…det er jo mest eksotiske planter som palmer, oliven og yucca…jo mest palmer, der stikker af med opmærksomheden i min have. Dog var det til dels rosen New dawn, der startede min have interesse da en kammerats mor fortalte om de mange fantastiske planter i hendes have – blandt andet klaterrosen new dawn…wow, den var jo fantastisk flot….købte straks en, som stadig efter 16 år står i haven og stråler.

Jeg mindes min kammerats nu afdøde mor, hendes have entusiasme og rare væsen hver gang jeg ser den.

Vi har ikke mange roser i haven – men forleden kom jeg forbi et billede af en Dronning Ingrid rose…mage til fantastisk orange farve, hold fast hvor er den flot.
Trods min overraskelse over den for mig helt nyfundne plante, hørte jeg dog godt gartneren fortælle…at det var en meget brugt rose…men nu skal den altså lyse op blandt Californiske viftepalmer på vores terrasse når (hvis) det bliver sommer….alt imens jeg fortæller om mit eksotiske rose fund.

Forøvrigt ret fedt at have bare en enkelt krukke plante der ikke giver panik hvis der lige skulle dukke lidt nattefrost op i april 🙂 – Dronningen skyder…frost eller ej!

image

image

image

Ét svar til “Dronningen skyder…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Et lille regnestykke for at undgå spam: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.