Hov, hvad var det?…en micro gårdhave i Flensborg

imageKom forbi denne lille oase på en tur rundt i Flensborg, sidste år.

Kender i det der med at man går forbi noget og først efter nogle meter tænker man…Hov, hvad var det?

Det skete her…det tog altså lige lidt tid inden billedet fra enden af porten blev registreret…

Det er altså fedt når der bliver indrettet små haver, på pladser der ellers normalt flyder med cykler og skraldespande…

Her er plantet i små og store krukker og beholdere, hvilket får den lille plads til at virke både eksotisk, vild og frodig på samme tid…

Jeg syntes gården her viser hvor simpelt og let en lidt kedelig plads kan forvandles til en grøn oase…

Virkelig go’ inspiration til at få fat i nogle gamle krukker eller beholdere, et bord og et par stole på genbrug…og så er det bare at plante løs – der er ingen undskyldning!

(se også “Et smugkig ind i en lille…meget lille Italiensk gårdhave”)

Her er et snigkig ind i den lille gård i Flensborg:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Ét svar til “Hov, hvad var det?…en micro gårdhave i Flensborg”

  1. Jeg gik ikke, men kørte gennem en tilfældig by i Tjekkiet, og heldigvis måtte jeg sænke farten fordi vejen drejede få meter længere fremme. Jeg når lige at se ind over en lav havemur på venstre side af vejen, og kan se at der er noget specielt, og tænker; det må jeg se nærmere på. Jeg kører igennem vejsvinget, og ind på en gårdsplads, hvor jeg kan svinge rundt, og køre tilbage, og stopper ved havemuren. Haveejeren går inde i haven. Mig ud af bilen og får øjenkontakt med ham. Jeg spørger om han taler tysk, engelsk eller måske dansk, men han ryster bare på hovedet og siger et eller andet på tjekkisk, som jeg ikke forstår. Jeg må bare konstatere, at vi ikke kan tale sammen, men jeg vil dels gerne se mere på haven, dels fotografere, så jeg hiver mit kamera frem fra bilen og holder det op og peger ind i haven, og straks iler han hen og åbner lågen og viser mig indenfor. Han forsøger at fortælle mig en del mens vi går rundt og jeg skiftevis betragter, beundrer og fotograferer, men jeg forstår stort set intet. Jeg får knipset mange billeder, og får taget en forhåbentlig passende afsked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *