Man bliver skudt, for at modtage pakker…

…som disse, i Amerikanske film.
Jeg var lige på nippet til at føle behov for at forklare hvad indholdet var da jeg hentede dem i den lokale postbutik…

Men de små pakker indeholder altså IKKE stoffer, hash eller andet ulovligt stof – der er simpelthen tale om mine nye Hosta planter, jeg bestilte på nettet for 2 uger siden på plantestedet.

Verdens største Hosta…

…til verdens mindste jungle. Jeg glæder mig meget til at se dem springe ud næste år…der er nemlig tale om en art af verdens største hosta, Empress Wu…arten jeg har modtaget hedder Blue Wu.
De bliver kæmpe store, med monster store blade – planten bliver omkring 1,5 meter høj…perfekt til junglehaven.

Den ene pakke indeholder 2 stk. Hosta Blue Wu (ligner dog én plante der bare er delt) og den anden pakke, en Hosta Komodo Dragon, der osse bliver ret stor…dog knap så stor som Blue Wu, men den får nogel rigtig flotte blågrønne blade. Det bliver spændende at se hvordan kvaliteten af planterne er og hvordan de udvikler sig.

TIP:

Har faktisk holdt mig lidt tilbage fra at plante for mange Hosta i haven, da dræbersnegle elsker dem…men forleden så jeg en udsendelse fra en engelsk have der var fyldt med Hosta. Ejeren fortalte at han nogle gange gennem vækstsæsonen vandede dem med en hvidløgsblanding der holt dræbersneglene væk fra de velsmagende blade (altså hvis man er snegl)…så nu prøver jeg – kan næsten ikke undvære disse kæmpeblade i “Junglen”…

image
De skumle pakker med Hosta.
image
3 X Hosta – 2 stk. Blue Wu og 1 stk. Komodo Dragon.

 

Det er drømmen for de små pakker – billede af Empress Wu, lånt af jardinsshefford.com.

2 kommentarer

 1. Hej
  Hvordan er det gået med dine hosta-planter? Er de blevet luge fine som du drømte om?
  Jeg er ret så fascineret af store hosta- planter og jeg overvejer at plante nogle..

  1. Det er gået rigtig fint – de er blevet kæmpe store, men det har også taget nogle år.
   Kan anbefale den flotte Blue Wu 🙂

   #hosta #bluewu

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et lille regnestykke for at undgå spam: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.