Palmer i snevejr – Vinterbeskyttelse idag!

Her er en lille video fra Mike i Montreal, Canada. Det beviser fint at palmer kan overleve streng vinter, ik?
Der er lidt inspiration til indpakning af eksotiske planter…og der kommer mere de næste dage, for det ser ud til vi skal have lidt vintervejr nu, så jeg skal selv igang med de sidste indpakninger idag.

Mike pakker Trachycarpus fortunei og Butia capitata palmer ind i flamingo kasser.

2 svar til “Palmer i snevejr – Vinterbeskyttelse idag!”

 1. Det ser jo spændende ud, og 8 års erfaring, de har jo immervæk noget koldere vintre end vi har, jeg tænker lidt på om der er cirkulation nok omkring palmerne, det er jo det man hører og læser er vigtigt. Udover at de skal stå veldrænet så i ikke sumper til. Jeg så en gang i Gardeners World på BBC om en have hvor de pakkede ind i sådan nogle runde flamingotårne og satte spir på. Det er en ide jeg havde tænkt mig at implementere i vores fremtidige have, hvor jeg drømmer om at plante de to store ud i det bed foran orangeriet/terrassen.
  Henrik

  • Ja, der er koldt…men meget tør luft, derfor tror jeg det går.
   Jeg har selv pakket de sidste små palmer ind idag – der kommer billeder imorgen.
   Men jeg pakker ind i fleece og halm.
   Derudover bruger jeg flamingotønder…mere om det imorgen.

   Så godt disse spir – vil passe perfekt til din havestil.
   Ha’ en go’ aften, og tusind tak for din kommentar.
   /Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *