Retro Californisk beach have, ved Gardasøen

Jeg vil løbende lægge have og inspirations billeder fra Italien og andre steder på iminhave.dk, i løbet af vinteren – billeder der inspirerer mig og min have.

Her er de første fra området omkring Garda søen, hvor der findes mange flotte haver…det meste kan jo gro der….når det handler om palmer og andre eksotiske planter. Dog er en del af haverne parkligende…dem har jeg selvfølgelig osse et par billeder af, men jeg har prøvet at fange nogle af de have eller pladser jeg kan li….de lidt skæve, sjove og anderledes. Det kan være små specielle gårdhaver, gamle forhaver eller haver på taget osv.

Her er et par billeder af en der stikker lidt ud. Går du langs søen fra Garda mod Bardolino, kommer du forbi et lille område der oser af Californisk Beach stemning ala 50’erne. Super fedt sted.
Her finder du Banan planter, yucca og plamer kombineret med en lille strand og et lille spisested i 50’er stil. Kig ind hvis du skulle lande ved søen en sommer – til da kan du få et glimt her:

image

image

image

image

image

image

image

1 kommentar

  1. Hej Henrik (Ham den anden)
    Der er helt fint med dit gode og meget informative indlæg, det vil jeg bruges når jeg senere påtænker at plante ud på friland. Min palmer står nu indtil videre frostfrit i drivhuset om vinteren med en temperatur på min 2 grader og daglig udluftning så vi helst ikke kommer over 6-10 grader når solen en sjælden gang kommer på om vinteren.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et lille regnestykke for at undgå spam: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.