Så lugter det lidt af efterår

Og jo, beklager det er lidt tid siden jeg har skrevet på bloggen, men heldigvis kigger mange af jer forbi haven på instagram.com/iminhave – og tusind tak for det, det er virkelig værdsat!

Vores lille eksotiske have i Nordjylland, har i år været utrolig frodig. Bananplanter, palmer, vin, rispapir planten og de andre eksotiske vækster har struttet af sundhed, så på mange måder har haven nok aldrig virket mere eksotisk før.

Der er også små projekter der endelig er blevet færdig…f.eks. vores lille Outpost, et simpelt lille skur der står på pæle mellem nogle træer. Det skal benyttes som sommer anneks…og vi tror det bliver ret eventyragtigt at sove der fra sommeren 2017.

Nye projekter i haven

Nye projekter er igang, så haven skulle blive endnu mere eksotisk. En lille plads mellem vores lille hus og den lille junglesti er ryddet og skal blive til en lille sydlandsk inspireret plads…måske overdækket, så lidt mere frostfølsomme palmer kan leve der.

Der er plantet et par hørpalmer på den lille plads og gulvet bliver gamle betonfliser…men ellers er resten fantasi og billeder i hovedet.

Derudover byder vinteren og foråret på et, for os, spændende projekt. Vores gårdsplads foran det lille hus bliver helt lukket, og mon ikke der bliver plantet et par palmer mere.

Mere om det senere…til da, nyd efteråret og husk at pakke de udsatte eksotiske planter lidt ind men lad dem ånde.

Se mere om vinterbeskyttelse her!

Nye billeder fra haven

Her er lidt billeder fra haven nu, bla. af vores Magnolia tripetala der endelig er begyndt at lave de kæmpe blade der bliver op til 70 cm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Et lille regnestykke for at undgå spam: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.