smid usikkerheden over bord og drop noget af alt det traditionelle og af de store varehuse dikterede plante mode…

Talte forleden med ejeren af et lille gartneri i Nordjylland…et af mine favorit steder. Vi talte selvfølgelig om eksotiske planter og om det sjove ved hele tiden at forsøge at rykke grænserne for hvad vi kunne få til at overleve vintre i DK.

Han fortalte om da han for mange år siden plantede det dengang meget eksotiske “abernes skræk” (Araucaria araucana) hvilket slet ikke kunne lade sig gøre ifølge eksperterne…men det regner vi jo ikke for noget længere….jeg har selv sådan et “Araucaria” stående, som næsten klare sig for godt.

Nu har jeg i flere år haft små oliventræer, palmer, små figentræer, kiwi og yuccaer til at overvintre ude…og mange af jer har gjort jer de samme eller andre sjove erfaringer – det jeg prøver at sige er: bliv ved med at skubbe grænserne og del endelig jeres erfaringer.

Og til alle i andre…smid usikkerheden over bord og drop noget af alt det traditionelle og den af de store varehuse dikterede plante mode…
Find selv inspirationen på f.eks. favorit ferie destinationen, på nettet eller i din egen fantasi og køb eller byt dig til det du selv syntes er fedt…meget vil helt sikkert lykkedes og meget vil gå galt – men resultatet bliver fedt for dig og så er der lige pludselig historier at fortælle i og om haven!

Rigtig go’ weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Et lille regnestykke for at undgå spam: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.