En krukke plante til terrassen?

Kom forbi dette “lille” 2,5 meter høje oliventræ…lige til at plante i en krukke på terrassen.
Virkelig et flot træ, med en fantastisk stamme.
Ville være spændende at plante ud…ikke helt umuligt at det kunne overleve i dansk klima, med lidt hjælp.

Må jeg foreslå en stor krukke og at du invitere de stærkeste i vennekredsen…

image

image

image

3 svar til “En krukke plante til terrassen?”

 1. Nej jeg har ikke prøvet at plante oliven ud, da jeg er sikker på det vil blive en tragedie, de kan simpelthen ikke lige vores meget lange kulde,vand,frost. Jeg har dog en ide om at plantede man det ud og dækkede det ind ligesom palmerne i Canada videoen, samt plantede i 60% sten/grus og have muld for resten så ville vi sikkert kunne overvintre på “friland” i alle vintre. Men måske det er lidt for meget arbejde for et træ der fint trives i en stor potte, og ikke stiller de store krav til drivhuset andet end frostsikring ved længerevarende frostperioder.
  Når jeg engang finder den rigtige grund, så påtænker jeg at plante palmerne ud, og vinterdække dem.
  Henrik

 2. Øh jeg har vist prøvet noget lign. sidste sensommer, vi var 3 mand om at løfte palmerne ned fra traileren….Mit ene oliventræ er næsten 2,7 meter, men stammen er vel kun omkring 18 cm i omkreds, så det kommer nok til at tage lidt tid endnu.
  Henrik

  • Hej Henrik, det skal lige tilføjes at jeg ikke købte oliventræet…syntes bare det var utroligt flot.

   Har du eksperimenteret med at plante oliventræer ud? Jeg har med små træer…men med blandet succes.
   Dit omtalte træ overvintre i drivhuset, ik?

   Rigtig go aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *